Inspiration til nyt badeværelse på Sjælland

Nyt badeværelse er en stor beslutning

Målt per kvadratmeter er badeværelset ejendommens dyreste rum at indrette, og derfor bør man tænke sig godt om, før man beslutter, hvordan man vil gribe det an. Man kan selv gøre noget forarbejde, men på et tidspunkt i processen bør man også alliere sig med et professionelt firma, der kan rådgive og hjælpe med levering og installation.
Når du først har besluttet dig for dit nye badeværelse, er den vanskelige del faktisk overstået.

Totalentreprise på Sjælland

Vi har et godt samarbejde med erfarne håndværkere, og tilbyder at stå for den totale installation på hele Sjælland – lige fra nedrivning af det gamle badeværelse til eventuel rumudvidelse, opmåling, rør, blik og elektriske installationer. Du slipper dermed for at koordinere opgaver med håndværkere, og for at forhandle priser med hver enkelt. Vælger du os til opgaven, er du sikret en samarbejdspartner med rutine i totalentrepriser, og en samarbejdspartner, der gennem mange års erfaring har opbygget gode samarbejder med dygtige fagentreprenører.

Vi påtager os ansvaret for at opstille en tidsplan, der holder, således at de forskellige håndværkere ved hvornår de skal løse deres del af opgaven. Vi ved hvor lang tid de enkelte delopgaver bør tage, samt hvor meget den må koste, når man arbejder effektivt.

Ring på 57 61 20 10 og få et godt tilbud inklusiv installationen

Et nyt badeværelse kan være en rigtig god investering!
De fleste vælger at få nyt badeværelse, fordi man synes det gamle er blevet for trist eller umoderne, og det er da også fantastisk med nye armaturer, der funger perfekt. Endnu bedre er det, når investeringen i mange situationer er en god forretning – man skal ikke underkende den værditilførsel, som et nyt badeværelse giver huset eller lejligheden. Køber man materialer i god kvalitet, kan de holde en menneskealder, og hvis installationen passer til huset eller lejligheden, vil udgiften til badeværelset blive modsvaret af en øget værdi af ejendommen.

Savner du inspiration eller hjælp til nyt badeværelse?

VVS-Center 2000 hjælper dig gerne med gode råd. Vi har mandskabet til at rådgive dig, så du er sikker på at få det badeværelse, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi hjælper gerne lige fra inspirationsfasen til udvælgelsen af inventaret og indretningen. Når badeværelset skal installeres, så har vi desuden et godt samarbejde med nogle af de bedste VVS’ere. På den måde kan vi tilbyde hjælp til installation på hele Sjælland, uden vi går på kompromis med vores høje standarder.

Du er velkommen til at komme forbi vores showroom i Ringsted, hvor du kan du få inspiration til dit nye badeværelse. Vi kan så tage en snak om dine ønsker og muligheder, og vi kan eventuelt inspirere dig med nogle løsninger. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på installation af nyt badeværelse på Sjælland. Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at ringe til os på 57 61 20 10. Vil du hellere skrive til os, kan du benytte kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Gode råd før du går i gang

  • Overvej hvilket behov badeværelset skal dække. Skal det f.eks. indrettes til en stor husstand med både børn og voksne, eller skal det bygges så det er særligt velegnet til gangbesværede?
  • Skriv jeres ønsker ned, mens i taler om det nye badeværelse. Tag ønskerne med ned til os, og vi kan lave en 3D-tegning til jer, så I får en god fornemmelse af hvordan det kommer til at se ud.
  • Er der en bestemt stil I ønsker fremhævet, så er det en god idé at få det med på “ønskelisten” – det gør det nemmere for jer at vælge, når I ser vores store udvalg.
  • Overvej om I bør gennemføre andre renoveringer, mens I alligevel er i gang. På den måde kan I dels spare penge, men også tid, da I ikke flere gange skal koordinere med håndværkere, der skal klargøre og rydde op efter sig.
  • Overvej om I skal have “grøn energi” I huset, i forbindelse med det nye badeværelse. VVS-Center 2000 kan også hjælpe og rådgive i den forbindelse.
  • Få fagfolk til at tage sig af VVS-arbejdet og elektriske installationer.
  • Udnyt vores kendskab til de bedste VVS-installatører på Sjælland. De kender vores produkter, og vi står inde for deres professionalisme.
  • Tænk over hvornår renoveringen passer bedst. Det kræver planlægning, når du skal fungere uden bad og toilet i en periode.
  • Husk at det er badeværelset, der skal tilpasses dig og din familie – ikke omvendt.