Badekar på Sjælland

Få et nyt badekar efter dine ønsker

Vælg det rigtige!
Hvilket badekar passer bedst til dig? Vi har forskellige ønsker til vores badekar – nogle skal være børnevenlige, andre har meget fokus på æstetikken, og der er nogen, der lægger vægt på, at det skal være meget robust.

VVS-Center 2000 kan hjælpe dig med at finde det badekar, der passer bedst til dine ønsker og budget.

Ring på 57 61 20 10 og få et godt tilbud inklusiv installationen

Vi har et stort showroom i Ringsted, hvor du kan komme og se nogle af de forskellige muligheder. Vores medarbejdere kan rådgive dig, så du finder det badekar, der passer bedst til dit behov, og da vi udelukkende forhandler badekar fra anerkendte leverandører, er du sikker på, at kvaliteten er i orden, hvis du handler hos os. Er du i tvivl om, hvordan dit badeværelse vil komme til at se ud med det nye badekar, kan vi tilbyde at lave en 3D-tegning, der viser rummet efter installationen.

Vi hjælper dig igennem hele processen!
Indkøb og installation af badekar er en ret tung post i de fleste budgetter, og derfor er det vigtigt, at du træffer de rigtige beslutninger, og ikke får købt noget, der ikke passer til resten af badeværelset, eller kommer til at ødelægge noget under installationen.

Vi hjælper med installation på Sjælland!
VVS-Center 2000 har erfaring i at gennemføre den rigtige rådgivning, og vi har et fast samarbejde med de bedste VVS´ere på det meste af Sjælland. Du er velkommen til at ringe til os på 57 61 20 10, hvis du har spørgsmål. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.