Ny brusekabine på Sjælland

Bor du på Sjælland, har du ikke langt til vores showroom i Ringsted

Er du i tvivl om du med fordel kan renovere din eksisterende brusekabine, eller om du bør få installeret en helt ny? Uanset om du vælger at renovere eller købe nyt, så kan vi hjælpe dig med både rådgivning og installation. Vi forhandler udelukkende brusere og kabiner fra anerkendte producenter, og har samtidig et rigtigt godt samarbejde med en række VVS-installatører på det meste af Sjælland.

Vi anbefaler at du besøger vores showroom i Ringsted, hvor vores mandskab står klar til at rådgive dig, så du træffer det rigtige valg.

Det er ikke alene irriterende at stå med en brusekabine man, af den ene eller anden grund, ikke er tilfreds med – det kan også være dyrt. Renovering af badeværelser er ofte en tung post i en husholdning, og derfor er det vigtigt, at du træffer den rigtige beslutning første gang. I vores showroom møder du udelukkende personale, som er vant til at rådgive familier fra hele Sjælland omkring valg af brusekabiner til dit badeværelse.

Mange af de besøgende i vores showroom sætter heldigvis pris på vejledningen hos os, hvor vi drøfter fordele og ulmeper ved en renovering kontra købe ny kabine. Efterfølgende er mange derfor i stand til at beslutte om de ønsker hel ny kabine, eller om vi skal hjælpe dem videre med renoveringsplanerne.

Tilbud og kontakt!
Efter vi sammen har fundet frem til den løsning, der er bedst for dig, giver vi selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på en samlet løsning – inklusiv installation på det meste af Sjælland. Har du spørgsmål omkring brusekabiner, er du meget velkommen til at ringe til os på 57 61 20 10. Vil du hellere sende en besked, så udfyld kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.