Håndvaske på Sjælland

Moderne og flotte håndvaske forhandles af VVS-Center 2000

Mange tænker måske at en håndvask bare er en håndvask, men sådan hænger det ikke sammen. Der findes et væld af muligheder fordi de skal dække forskellige behov. Nogle har brug for en dobbeltvask, mens andre har brug for en meget lille vask. Udover forskellen i størrelsen så er der en række forskellige designs – De senere år er der eksperimenteret meget med forskellige farvemuligheder og former. Herudover skal I blandt andet beslutte, om vasken skal hænge på væggen, eller om den skal være en del af et møbel.

Besøg vores showroom i Ringsted

Skal I bruge en ny håndvask, så er det en god idé at køre forbi vores showroom i Ringsted, hvor I kan se nærmere på de forskellige modeller, og lade jer inspirere af udvalget. Vores uddannede personale står til jeres rådighed, så I får den håndvask, der passer bedst til jeres behov.

Der findes mange forskellige producenter af håndvaske, og flere af dem leverer håndvaske i høj kvalitet – Det kan derfor være ganske vanskeligt at finde den vask, der bedst dækker ens behov på bedst mulig vis, og tilmed til den rigtige pris. Vi har forhandlet håndvaske til køkkener og badeværelser i adskillige år, og har derfor opbygget både en stor ekspertise samt fået godt kendskab til de forskellige forhandlere. Vælger du at købe din håndvask hos VVS-Center 2000, tilbyder vi transport og opsætning på hele Sjælland.

Tilbud og kontakt!
Har du spørgsmål til indkøb og opsætning af håndvask, er du altid velkommen til at ringe til os på 57 61 20 10 – vi sidder klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.