Nyt toilet på Sjælland

VVS-Center 2000 forhandler og installerer nye toiletter

Valg af toilet
Er jeres toilet gået i stykker, eller har I brug for fornyelse, så kan vi hjælpe jer med at finde nyt. Der findes flere forskellige designs. Nogle er fastgjort på væggen, mens andre står fast på gulvet. Nogle er meget kvadratiske, mens andre har rundere former. De fleste er hvide, mens toiletbrættet har mange forskellige farver. Selve funktionaliteten er heller ikke ens, da f.eks. cisternerne er forskellige.

Ovenstående betyder, at man skal tænke sig godt, om før man køber et toilet, og vi anbefaler derfor, at I besøger vores showroom i Ringsted, hvor I kan se mange forskellige modeller. Vi forhandler toiletter fra alle de anerkendte leverandører, og fordelen ved at besøge os i vores showroom er, at vi samtidig har uddannet personale, der kan forklare om fordele og ulemper ved de forskellige modeller og producenter. Ved at benytte jer af vores ekspertise, sikrer I jer, at I ikke får købt et toilet, der ikke passer til jeres stil eller behov.

Vi leverer og installerer!
Vælger I at handle hos VVS-Center 2000, kan vi samtidig tilbyde opsætning og installation på hele Sjælland. Vi har tilknyttet en række faste samarbejdspartnere. På den måde er vi sikre på at levere den samme høje service og kvalitet, uanset hvor på Sjælland det nye toilet skal installeres. Har I spørgsmål vedrørende køb eller installation af nyt toilet så ring til os på 57 61 20 10. Vi kan så tage en snak om hvilken type, der bedst passer til jer bedst. I er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt. For at gøre det nemt for vores kunder, så tilbyder vi altid at sende et uforpligtende tilbud på nyt toilet inklusiv installation på hele Sjælland.