VVS Center 2000 tilbyder 3D tegninger af dit kommende badeværelse

Undgå fejlkøb!

Hos VVS Center 2000 er det vores ambition at vores kunder så let som muligt skal finde frem til deres drømme badeværelse. Men ved du hvad der kan lade sig gøre i lige dit badeværelse? Man kan have nok så mange gode ideer, men det er ikke alt, der kan lade sig gøre i alle badeværelser. Derfor er grundig planlægning altafgørende, når det kommer til renovering eller opbygning af et nyt badeværelse.

Se dit drømmebadeværelse, før du beslutter dig

Med en 3D tegning af dit badeværelse, får du mulighed for at se hvordan dit drømmebadeværelse kommer til at se ud, før du har besluttet dig om noget. En 3D tegning er et klart billede af hvordan dit kommende badeværelse vil komme til at tage sig ud i dit hjem. Vi tager dine ideer og ønsker og sætter ind i dit badeværelse efter mål, du oplyser os om. Herved får du mulighed at se dit drømmeværelse, før du beslutter dig om stilen, og du får et klart billede af, hvad der overhovedet kan lade sig gøre rent praktisk. Med andre ord sparer du dig selv for dyre fejlkøb, da du allerede fra butikken ved præcis, hvordan de forskellige komponenter af dit nye badeværelse vil komme til at passe ind i dit hjem.

Processen

Der er ikke lang vej til en præcis 3D tegning af dit drømmebadeværelse! Du får udarbejdet en professionel 3D tegning af dit kommende badeværelse hos VVS Center 2000 gennem en let overskuelig process.

1. Mål dit badeværelse op

1. Mål dit badeværelse op

Mål selv dit badeværelse derhjemme. Herved kan vi udarbejde en realistisk og præcis plan for, hvordan dit badeværelse kan komme til at se ud i henhold til dit eksisterende badeværelse.

2. Besøg vores showroom

2. Besøg vores showroom

Besøg vores showroom og medbring dine mål. Her finder du en masse inspiration, og du kan fortælle vores erfarne eksperter om dine ønsker og behov samt søge råd og anbefalninger.

3. Modtag din 3D tegning

3. Modtag din 3D tegning

Efter du har informeret os om dine mål og ønsker, vil du modtage din færdige 3D tegning. Denne vil give dig et klart billede på, hvordan dit badeværelse vil komme til at se ud.

4. Bestil dit drømme badeværelse

4. Bestil dit drømme badeværelse

Når du har modtaget din tegning, er det op til dig at vurdere om du ønsker at gå videre med planerne. Er du glad for planerne er der intet mere at foretage sig end at bestille dit drømme badeværelse!

Få udarbejdet din 3D tegning!

Står du også overfor en renovering af dit badeværelse, eller skal du have bygget et nyt badeværelse fra bunden, så er der værdi at hente i at få udarbejdet en 3D tegning af det kommende badeværelse. Kunne du tænke dig at vide mere om 3D tegning, så kontakt os i dag på tlf. 57 61 20 10 eller kom forbi vores showroom med dine mål.