Gustavsberg forhandler på Sjælland

Hvis du efterspørger produkter fra mærket Gustavsberg, så har du fundet den helt rette samarbejdspartner at kontakte. Gustavsberg er et mærke vi ofte anbefaler vores kunder, fordi du får rigtig meget kvalitet for pengene. De er særligt kendte for deres funktionelle design, der er holdt i den nordiske stil. Selve firmaet er svensk og har leveret forskellige produkter til badeværelser i mere end 190 år. Den svenske baggrund og den meget lange virksomhedshistorie fornægter sig heller ikke i måden hvorpå de gennemtester deres produkter, så de altid er sikker på at kvaliteten er på plads.

Vælger du at købe et badeværelse fra Gustavsberg hos VVS-Center 2000, har vi et godt samarbejde med markedets bedste installatører på hele Sjælland. Du opnår hermed et højt kvalitetsniveau til fordelagtige priser, når du samarbejder med os.

Hør mere om Gustavsberg

Du er velkommen til at ringe til os på 57 61 20 10, hvis du ønsker mere information om hvilke løsninger vi anbefaler fra Gustavsberg, og i hvilke situationer, det er det bedste mærke for dig. Naturligvis er du også velkommen til at komme på besøg i butikken i Ringsted. Her har vi et stort showroom hvor du kan se mange af produkterne fra Gustavsberg.