Hans Grohe forhandler på Sjælland

Vi anbefaler Hans Grohe

Hans Grohe er et populært mærke hos mange af vores kunder. Det er tysk grundighed når det er bedst, og firmaet har siden 1901 præsteret at levere det ene kvalitetsprodukt efter det andet. Særligt inden for brusere og armaturer har Hans Grohe og hans efterkommere altid været innovative. De har simpelthen leveret det ene kvalitetsprodukt efter det andet. Kombinationen af høj kvalitet og innovative produkter, har gennem årene sikret firmaet en lang række anerkendelser og priser – anerkendelserne har de vel at mærke formået at opnå i en lang række lande rundt omkring på hele kloden.

Produkterne fra Hans Grohe passer godt ind i vores egen virksomhedskultur, da kvalitet er drivkraften i begge virksomheder.

Hør mere om produkterne fra Hans Grohe

Der er flere muligheder for at komme dine ønsker nærmere om nye badeværelsesmøbler eller et helt nyt badeværelse. Du er velkommen til at ringe til os på 57 61 20 10, hvis du ønsker mere information om hvilke produkter vi forhandler for Hans Grohe. Naturligvis er du også velkommen til at komme på besøg i butikken i Ringsted. Her har vi et stort showroom hvor du kan se hvilke produkter vi tilbyder. I vores showroom kan du drøfte dine ønsker med en af vores eksperter, og vælger du at købe et nyt badeværelse hos VVS-Center 2000 tilbyder vi at installere på hele Sjælland.