Ifö forhandler på Sjælland

Ifö er vejen frem!

Mærket Ifö er et meget foretrukken brand inden for toiletter. Vi har i mange år været forhandler af mærket og derfor kan du trygt kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring Ifö.

Ifö er fra Skåne, hvor produktionen er blevet hypermoderne og computerstyret, hvilket er med til at holde omkostningerne nede, med deraf følgende billigere priser til forbrugerne. På trods af den moderne produktion, er det traditionelle håndværk stadig vigtigt. Alle produkter bliver håndsorteret af fagfolk der kan deres kram. Lever produktet ikke op til de fastsatte standarder for Ifö, får aldrig lov at forlade fabrikken.

Vi tilbyder de skånske toiletter til fordelagtige priser, og har gennem vores dygtige samarbejdspartnere mulighed for at installere toiletterne på hele Sjælland. Hvad enten du ønsker selv at installere dit toilet, eller ønsker at lade os varetage installationen igennem en af vores mange samarbejdspartnere, så får du en fordelagtigt pris.

Hør mere om Ifö

Du er velkommen til at ringe til os på 57 61 20 10, hvis du ønsker mere information om vores toiletter fra Ifö. Vil du hellere skrive, kan du sende en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage hurtigst muligt. Du kan også komme ned i vores butik / showroom, og se nærmere på de forskellige modeller. Her vil der altid være en ekspert til stede, der kan råde og vejlede dig til at træffe det rigtige valg.

Se det samlede vintertilbud fra Toto her!