Oras forhandler på Sjælland

Vi forhandler Oras

Hvis du søger efter produkter fra mærket Oras, så er vi den rette forhandler at kontakte. Oras er et mærke, vi ofte anbefaler til vores kunder som følge af den høje kvalitet. Vi har herudover de rette personlige kontakter, og kan derfor indhente dette mærke til meget fordelagtige priser.

Oras er markedsledende i store dele af Europa indenfor en række forskellige muligheder til badeværelset. Hovedkontoret er finsk, og som en række andre finske virksomheder er Oras kendt for deres mod til at være nytænkende i deres løsninger, hvor de altid kan levere innovative løsninger til badeværelset. De sikrer deres høje kvalitet i løsningerne gennem anerkendte certificeringer, hvilket giver forbrugerne holdbare løsninger.

Hør mere om Oras

Du er velkommen til at ringe til os på 57 61 20 10, hvis du er interesseret i et badeværelse fra Oras. Skal badeværelset opsættes på Sjælland, tilbyder vi én samlet løsning inklusiv opsætning og installation. Du kan også ringe til os, hvis du blot ønsker en snak omkring dine muligheder, for at få opfyldt din drøm om et nyt badeværelse fra Oras eller en af vores andre kvalitetsbevidste leverandører. Vil du hellere skrive til os, kan du udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

En personlig snak er nogle gange det bedste, hvorfor vi har et stort showroom i Ringsted, hvor du kan komme ned, og få en snak med en ekspert. Samtidig kan du jo så kigge nærmere på de forskellige badeværelser vi tilbyder.