Spabad på Sjælland

Gør dit hus til dit drømmehus med et spabad

Skal man opføre nyt hus eller have nyt badeværelse i det eksisterende, så har man selvsagt mange muligheder. Nogle ønsker et minimalistisk badeværelse med få møbler, mens andre foretrækker flere badeværelsesmøbler.

Vi installerer på Sjælland

Vores spabade henvender sig nok mest til de kunder der ønsker et mere luksuriøst badeværelse. Ret beset er et spabad nok ikke en nødvendighed, men hvorfor ikke forsøde hverdagen, hvis man har mulighed for det? Vi rådgiver om valg af spabade fra vores showroom i Ringsted, og via en række gode samarbejdspartnere, kan vi sørge for installation på hele Sjælland.

Selv om muligheden for et spabad er en ekstra luksus i hverdagen, er der ingen grund til at betale mere end det nødvendige. Vi har i mange år udelukkende solgt spabade i god kvalitet og ved derfor hvilke leverandører, der kan levere de bedste – til fordelagtige priser.

Mulighederne er mange
Har I først besluttet jer for at installere et spabad, så er der mange modeller og muligheder at vælge imellem. Man skal blandt andet afklare hvilken farve, der passer bedst sammen med de øvrige badeværelsesmøbler, man skal beslutte hvilke funktionaliteter spabadet skal have, hvilket styresystem der skal være og meget andet. Vi anbefaler derfor altid at I besøger vores showroom i Ringsted før I beslutter jer. Her kan I drøfte alle ønskerne med en fagmand, og vi kan så vejlede jer til den bedste løsning.

Tilbud og kontakt!
Du er velkommen til at ringe på 57 61 20 10, hvis du har spørgsmål omkring spabad – Vi giver gerne råd og vejledning, der sikrer at du tager dine beslutninger på oplyst grundlag. Er du interesseret giver vi jer gerne et uforpligtende tilbud, inden en eventuel aftale indgås. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.