Vola forhandler på Sjælland

Vola er en dansk producent, der i mere end 60 år har produceret armaturer i meget høj kvalitet. Samarbejde med blandt andre Arne Jacobsen og landets førende arkitekter siger noget om ambitionsniveauet i virksomheden. Vola har leveret løsninger til baderum så forskellige steder som Kempinski Hotel i Kina, Grand Hotel I Reykjavik samt Nationalbanken i Danmark. De er konsekvente i deres tilgang til løsninger, hvilket har resulteret i en række priser gennem årene for deres unikke designs.

Hovedkontoret er placeret i Horsens, hvorfra medarbejderne producerer langt de fleste løsninger. Såfremt du vælger en løsning fra Vola, er du endvidere med til at værne om vores miljø, da de er anerkendt, for at tænke genbrug og ressourcespild ind i alle processer.

Hør mere om Vola

Du er velkommen til at ringe til os på 57 61 20 10, hvis du ønsker mere information om, hvilke produkter vi forhandler for Vola. Vil du hellere se nærmere på produkterne, kan du også besøge vores showroom i Ringsted. Kommer du på besøg, kan vi samtidig tage en snak omkring dine ønsker omkring nyt badeværelse. Vi har en række andre samarbejdspartnere ud over Vola, så ved en snak og et selvsyn, kan vi finde ud af, hvilken løsning der passer dig bedst. Vælger du et badeværelse fra VVS-Center 2000, tilbyder vi at installere det på hele Sjælland gennem vores stærke samarbejde med en række VVS-installatører.

Vi ser frem til at høre fra dig også!